sfeerbeeld

Welkom op de site van IJsbreker Interim Inspiratie BV

IJsbreker Interim Inspiratie breekt het spreekwoordelijke ijs in gespannen situaties. Door de onderstroom boven te brengen en bespreekbaar te maken, wordt de basis gelegd voor (hernieuwd) wederzijds respect en vertrouwen. Daarmee wordt ruimte gecreëerd om mensen weer te laten groeien. En waar mensen groeien ontstaat verbetering.

IJsbreker, dat ben ik, Joost Maas. Na mijn opleiding Technische Bedrijfskunde aan de TUE heb ik nog diverse opleidingen gedaan, waaronder ITIP. Inmiddels heb ik circa 25 jaar ervaring als projectleider, manager en consultant, onder andere bij NS en Pentascope.  Een overzicht van mijn ervaring en opleidingen is beschikbaar via mijn CV of LinkedIn profiel.

Deze site is opgezet in de ik-vorm. Maar dat betekent niet dat ik alleen werk. Via mij zijn andere mensen benader- of inzetbaar. Dat kan onder de noemer van IJsbreker, maar ook anders. Onder Detachering, maar dan anders leg ik uit wat dat voor mij betekent.

Deze website beoogt een plek te zijn waar de diverse netwerken samenkomen, waarin IJsbreker actief is. De website wordt ook regelmatig bijgewerkt. Ik kom graag in contact met je. Ook bijvoorbeeld als je je verwant voelt aan mijn visie, een gezamenlijke kans ziet of tips hebt met betrekking tot deze site. Het handigst is om me dan een email te sturen.