sfeerbeeld

Anderen over IJsbreker

Joost is een ideeëngenerator. Als ik wat gekke, verrassende, spannende ideeën nodig heb dan bel ik Joost. Joost associeert razendsnel en komt snel op de proppen met bruikbare ideeën. Dat gaat hem moeiteloos af en gaat gepaard met de nodige humor.
Joost bedankt voor je inspiratie en ik denk dat je vele anderen daar ook een plezier mee doet.
Marc Bouwmeester, Riddervis
Joost heeft mij in mijn eerste jaar bij de RET geholpen mijn afdelingsteam op de rails te krijgen door mee te denken over teambuildingsessies en deze te begeleiden. Onze samenwerking liep uitstekend o.a. door de scherpe observaties van Joost, zijn kennis en ervaring met uiteenlopende werkvormen, creatieve oplossingen en zijn gevoel voor humor. Daarnaast heeft Joost mij geholpen met de voorbereidingen op de medewerkerssessies waar dezelfde kwaliteiten een belangrijke bijdrage hebben geleverd. In samenwerking met een andere consultant heeft Joost het vervoerplanproces in kaart gebracht waarbij weer heel andere kwaliteiten werden ingezet. Joost is een breed inzetbare consultant met de juiste verhouding in denken, intuïtie en handelen. Ik beveel hem van harte aan.
Ursula Jager, Hoofd Bedrijfsbureau Exploitatie, RET
Joost heeft in een periode van een jaar "oude" en "nieuwe" leden van het MT (opnieuw) met elkaar verbonden. Met werkvormen, die ons ook letterlijk dichter bij elkaar brachten, hebben we ons aan elkaar gespiegeld en hebben we individueel en als groep inzicht en vertrouwen gekregen. Joost is de vriendelijke, bedachtzame, onafhankelijke en niet-loslatende derde die steeds nog een dieper laagje weet aan te boren. In twee woorden: degelijk en vrolijk.
Ton Beurmanjer, directeur-bestuurder, Mercatus woondiensten
In maart 2010 heeft Joost een workshop "Netwerken doe je zo!" voor ons verzorgd op de ondernemersmiddag van DaAr. Dankzij zijn enthousiasme en ludieke doch serieuze oefeningen, gingen deelnemers daadwerkelijk met netwerken aan de slag. Op dit moment is Joost betrokken als ondernemerscoach bij het project EigenZaak en ook daar weet hij mensen in beweging te zetten!
Evelyn Wannet, projectleider, DaAr
Joost gaat het gesprek met je aan over je manier van doen. Daar heb je zelf wat aan maar ook het team gaat daardoor beter draaien.
Sjoukje Hettema, Manager Operations, NS Poort
Dankzij Joost is PCM Distributiebedrijf in staat geweest de balans tussen flexibiliteit en het borgen van processen flink te verbeteren. Hij heeft bijgedragen aan een betere samenwerking tussen de verschillende afdelingen, waardoor de effectiviteit is toegenomen. Tot slot heeft hij mede gezorgd voor een succesvolle implementatie van ons nieuwe besturingsysteem Paradise.
Albert Nagtegaal, Hoofd Logistiek, PCM Distributiebedrijf
IJsbreker heeft samen met ons de organisatie van de afdeling Wonen van Woonbedrijf Ieder1 aangepast. De resultaatgerichte aanpak met de menselijke maat paste heel goed bij onze insteek om te willen veranderen naar een klantgedreven organisatie.
Paul van Roosmalen, Manager Wonen, Woonbedrijf Ieder1

> Laat een referentie achter