sfeerbeeld

IJsbreker over anderen

IJsbreker onderhoudt een groot netwerk. Hieronder een paar highlights.

Henk van Voorthuizen is naast interim professional ook een belangrijk initiatiefnemer voor het optuigen van culturele evenementen in Deventer. Hij heeft het science café naar Deventer gehaald en is de bedenker van Zabuki, het science café voor kinderen, waarvan IJsbreker een van de sponsoren is.

Marc Bouwmeester nam me ooit aan bij Pentascope en heeft tegenwoordig zijn eigen bureau. Daarin coacht hij mensen en organisaties.

In Verandervermogen werkt een aantal gewaardeerde oud-collega's, waarmee IJsbreker warme relaties onderhoudt.

Ben Hulscher van Visie Accountants en Belastingadviseurs is een hele goed accountant. Hij doet al sinds de oprichting van IJsbreker alles rondom de financiën en daarover ben ik meer dan tevreden.

Sinds begin 2009 werkt IJsbreker samen met Fred van der Blij van TransTec bij de RET. Fred is inhoudelijk onverslaanbaar als het om kennis over het openbaar vervoer gaat. En het is goed samenwerken met hem.

Sinds zus Annemiek een aantal maanden les heeft gegeven op een schooltje in Nepal, sponsort IJsbreker daar een studente via de Bungamati foundation.

Last but not least: het ITIP is een fantastisch opleidingsinstituut dat veel verder gaat dan trucjes en methoden aanleren. Mijn vrouw Nanske is er actief als co-begeleider en verantwoordelijk voor de aansturing van het kantoor. Wil je meer over Nanske weten, neem dan een kijkje op lichtsein.nl.