Adviseur bij verandering

Loopt u verandertraject niet naar tevredenheid? IJsbreker is uw adviseur. Daarvoor maak ik naast de ervaring die ik heb opgedaan ook gebruik van de gestructureerde aanpak van Prosci®. In deze verandermethode bestaan verandertrajecten uit 3 belangrijke elementen:

Prosci Joost Maas IJsbreker Management Advies Duurzame Verandering
Prosci® PCTTM
  • Leiderschap
  • Projectmanagement
  • Changemanagement

Ze zijn uitgetekend in de project-verander-driehoek (Prosci® Project-Change-TriangleTM).

Als Prosci® certified Change Practitioner heb ik diverse gereedschappen tot mijn beschikking om uw veranderproces te plannen, te volgen en in te grijpen waar nodig. En dan heb ik het niet alleen over de projectmatige kant (het planmatig ontwikkelen van nieuwe structuren, processen, systemen), maar vooral ook over het structureel aandacht geven aan de menskant van de verandering en het begeleiden van top- en middenmanagement in hun rol als veranderaars binnen uw organisatie.

Wilt u weten hoe dat eruit kan zien in uw situatie? Bel 06 – 533 15 744 of mail me voor het maken van een afspraak.