Procesbegeleider of Coach

Ieder mens heeft inspiratie nodig om het beste uit zichzelf te halen.  Zelf kan ik intens genieten van een mooie bergwandeling, zeil- of schaatstocht bij helder fris weer. Maar ik kom ook erg voldaan thuis als er bewustwording plaats heeft gevonden in een groep die ik heb begeleid met een onverwachte werkvorm. Of van een goed (coach)gesprek waarin ‘kwartjes’ zijn gevallen.

Inspirerende en effectieve interventies

IJsbreker is inzetbaar voor het ontwikkelen en uitvoeren van interventies ten behoeve van organisatieverandering. Voor iedere interventie wordt eerst samen met de opdrachtgever bepaald wat het beoogde resultaat is, alvorens er een geschikte vorm bij wordt gezocht. Een paar voorbeelden van groepsinterventies:

Coach Joost Maas IJsbreker Management Advies Duurzame Verandering
IJsbreker laat het weer stromen
  • Begeleiding MT woningcorporatie
  • Cultural Transformation Tools® (Barrett Values Centre) bij een ICT afdeling van een luchtvaartmaatschappij
  • Begeleiding MT en docententeams van een HBO instelling
  • Kampvuurgesprekken met schoolleiders primair onderwijs
  • ‘Netwerken doe je zo!’ bij diverse organisaties
  • Strategische verkenning (Business Model Canvas) met een kleine woningcorporatie
Coach en sparringpartner

IJsbreker begeleidt leidinggevenden bij vragen met betrekking tot persoonlijke effectiviteit, samenwerking, zingeving in het werk en leiderschap. Coaching door IJsbreker is altijd werkgerelateerd. Echter, iedereen neemt zichzelf mee naar het werk. In een sessie kan het zijn dat ik een impuls krijg en je een oefening laat doen. Een coach gesprek met IJsbreker is meestal meer dan een praatsessie.

Hebt u de indruk dat een korte, effectieve en inspirerende interventie uw afdeling of management team verder kan helpen? Of bent u nieuwsgierig geworden naar wat ik kan betekenen als coach of sparringpartner? Mail me of bel 06 – 533 15 744